11 lucruri care-i plac Colaholicului

Și tocmai ce mă lăudam io că nu-mi plac lepșele (vezi punctul 17) că iată că domnu’ Makavelis m-a blagoslovit cu una. Și cum il stimez pe musiu, nu se cade să refuz. Așadar, Top 11 lucruri care-mi plac:

1. Începem cu lucrurile evidente – îmi place Coca-Cola (de fapt, cre’ că sunt dependent). Știi, e sentimentu’ ăla de Zen atunci când bei un pahar rece și acidulat după o zi de căldură și de aventuri prin RATB.

2. Îmi place muzica și îmi place să cânt (n.m. la instrumente). Dacă ar fi după mine mi-aș dedica tot timpu’ muzicii, da’ din păcate la noi muzicienii nu prea au ce mânca. Iar eu sunt complet dezavantajat – n-am nici sâni și nici nu prestez servicii extramuzicale.

3. Îmi place să lenevesc singur (dacă se poate) acasă. Să stau ca o balenă eșuată și să citesc, să mă joc sau să cânt. Totuși, dacă reușești până la urmă să mă urnești din casă, o să fie fun.

4. Legat oarecum de ultima parte de la punctul de mai sus, îmi place să râd și să-i fac pe oameni să râdă. Dacă io mă strâmb și pe tine te amuză lucru’ ăsta atunci mă bucur.

5. Îmi place înghețata; cu cât este mai multă, cu atât mai bine. Acasă, atunci când se ia înghețată, se iau de obicei 4-5 caserole pentru că atunci când ne lovește pofta, mâncăm cu jumătățile de caserolă. Și dacă apoi combini punctu’ ăsta cu punctu 1. – genial!

6. Îmi plac jocurile și îmi place industria jocurilor. În mod special îmi place să creez/editez nivele de jocuri (momentan mă joc cu engine-u’ de Unreal 3). De când eram mic știu că făceam board games gen Piticot, da’ care aveau căsuțe care aveau surprize asemănătoare celor din Super Mario Bros. Îmi place să creez lumi fictive și povești, lucru care mi-a dat imbold să încep niște nuvele în anii tinereții, da’ care acum zac pe nu știu unde.

7. Îmi plac oamenii proști pentru că sunt amuzanți (vezi Becali), dar dacă se iau prea în serios atunci se rupe firu’.

8. Îmi plac filmele cu povești idioate (Twilight) și/sau retardate (restu’ filmelor din seria Twilight) din același motiv ca la punctul 7 – sunt amuzante. În special horror-urile anilor ’80 și ’90 – priceless.

9. Îmi plac pastele, în mod special lasagna. Iar Teo gătește sublim!

10. Îmi place să stau pe net. Să lenevesc și să dau click după click pe butonu’ de Stumble

Și acum, număru’ 11 – pentru că-mi place să fiu one step ahead:

11. Îmi place ce-am scris aicișea.

BAM! Acum c-am terminat, leapșa se duce la cine vrea, numa’ să-mi dați și mie de știre ca să văd ce plăceri ascunse aveți voi. Totuși dacă tot ne-a zis ce nu-i place, l-aș invita pe musiu Ionuț să ne bage o listă și cu lucruri care-i plac. Și ca să avem și o părere feminină aș fi curios ce altceva în afară de înghețată, ciocolată și ursuleți de pluș îi place Brontozăurelului.

PS: Am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull am baut 2 Red Bull!!!!1111111

15 thoughts on “11 lucruri care-i plac Colaholicului”

 1. ATENTIE LA ENERGIZANTUL RED BULL !!!!

  ARIPI….SPRE MOARTE…

  Se vinde in toate magazinele din tara . Se gaseste oriunde este la moda , oricine poate sa-l cumpere, sa-l guste, fie si numai din curiozitate. … dar poate fi mortal .
  RED BULL a fost creat pentru a stimula creierul si nu pentru a fi consumat ca bautura inofensiva sau racoritoare.

  RED BULL se comercializeaza la nivel mondial cu sloganul: ” Mareste rezistenta fízica, imbunatateste capacitatea de concentrare si viteza de reactie, da energi­e si o stare de spirit mai buna. Toate acestea se presupune ca exista intr-o cutiuta de RED BULL, bautura energizanta a mileniului, (dupa cum spun propietarii) .

  RED BULL se vinde in aproape o suta de tari.
  Marca Taurului Rosu are ca principali consumatori tineri si sportivi, doua segmente atractive care au fost captivate de stimulent.

  ISTORIA:

  Bautura a fost creata de Dietrich Mateschitz, un producator austri­ac , care a descoperit-o in timpul unei calatorii de afaceri la HONG KONG , unde se intalnea cu un fabricant de periute de dinti .
  Lichidul – bazat pe o formula ce contine cafei­na si taurina – facea furori in orasul respectiv; atunci s-a gandit ca ar putea aduce produsul in Europa, unde nu era inca nici cunoscut, nici inregistrat, si se putea astfel erija in producator.

  ADEVARUL DESPRE BAUTURA ESTE ALTUL!

  IN FRANTA SI DANEMARCA a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA.
  GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca un drog halucinogen care calma stressul de razboi. Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva.

  In plus, pe cutia de RED BULL se poate citi continutul:
  GLUCURONOLACTONA, catalogata intre madicamente ca un stimulent.

  Ce NU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecintele consumului, care ar obliga la o serie de AVERTIZARI:

  1. ESTE PERICULOS SA-L BEI CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza ritmul cardíac si iti poate provoca un INFARCT FULGERATOR.

  2. Esti in pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sange fac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat.

  3. Este interzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o ‘bomba mortala’ care ATACA DIRECT FICATUL, distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata.

  4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in coma alcoolica.
  Astefel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate, ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool .

  5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii de afectiuni nervoase si neuronale ireversibile (nu se pot recupera).

  CONCLUZIE: Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea. Venezuela , Republica Dominicana, Puerto Rico si alte tari din Caribe avertizeaza celelalte natiuni ca, amestecul acestui lichid cu alcool creaza o bomba cu ceas pentru corpul omenesc.

  Fiind o problema de SANATATE PUBLICA, ar fi bine sa va avertizati fii si fiicele, prietenii si cunostintele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *