5 motive pentru care sa nu cumperi HAZE!

Poate ca te intrebi “ce este Haze?”. Pe scurt, este un joc facut de Free Radical Designs (pe scurt FRD) si publicat de Ubisoft, firma al carei angajat loial sunt. In mare, jocul este o mizerie plictisitoare cu grafica ponosita. Asa ca sa trecem direct la subiect:

1. Grafica: Quake 3 il bate la fundu’ gol. Niste texturi facute de maimute modificate genetic. Si cica are si HDR, haha, funneah.

2. Plot/Story: Un titlu alternativ ar putea fi “The Predictable”. Un fir narativ liniar, simplu si total predictibil.

3. Muzica: A vazut cineva filme cu Schwarzenegger?

4. Varietate: In multiplayer cel putin, sunt nenumarate harti (6 – wow OMG ZOMG!!!111) disponibile pe incredibilul numar de 3! moduri. Citez: “online battles and choose from a variety of online modes”. Wow omg onoez!. Asta da varietate. Ca sa nu spun ca 2 dintre moduri sunt clasicele si banalele Deathmatch si Team Deathmatch. Iar al 3-lea mod e gandit de urangutani sub hipnoza.

5. Feeling: Iarasi multiplayer; un joc total debalansat care oftica foarte mult jucatorii. Controllerul meu de PS3 mi-e martor si a simtit pe propriul sau plastic frustrarea-mi.

Astea sunt asa, in mare. Daca ar fi sa intru in detaliu… Ieri, cand am aflat ca ne intoarcem la Haze si ca vom face doar sesiuni de gameplay, am zis “Eh, au mai lucrat englezii aia asa ca ar trebui sa arate/se simta/fie mai ok”. Wrong! In primul minut in care am bagat bluray-u’ in PS3 si am vazut ecranul de Haze, am zis “E clar… aceeasi porcarie…”. Si asa a si fost. Fun fun fun! O mizerie de joc. Nici n-au trecut 20 minute si controllerul meu a inceput sa se indrepte furios spre birou, aruncat fiind de mana mea. Foarte stresant joc. Si ceea ce te streseaza mai tare este faptul ca nu e balansat, lag destul de mare chiar si pe LAN si desincronizari intre animatii/miscari. O mizerie de joc, ma repet. Nu-l cumparati oameni buni! Oricum nu ma citeste nimeni, da’ macar am avertizat comunitatea wordpress :)… Ma duc sa ma culc; maine ma duc inapoi la gunoiul franco-englez pe numele de Haze. Bleah!

2 thoughts on “5 motive pentru care sa nu cumperi HAZE!”

  1. Bine tu maestre…Faza e ca au mai fost oameni care s-au trezit sa vorbeasca impotriva “sistemului” utilizand practici de genul asta.Si au fost amenintati cu “datu’ afara”(storm are habar).Doar deh,suntem oameni si nu baloti de paie (pt cunoscatori).Ce pot sa zic decat ca ai grait adevarul adevarat impotriva corporatistilor retarzi carora inca le acordam 9 ore pe zi din viata noastra (desi miros schimbarea in aer).Sa traiesti bine.

  2. Mda. Anti-reclama se desparte de opinia personala printr-o linie fiiiiiina de tooooot. Pe care de obicei datatorul cu parerea si angajatorul o vad in locuri total diferite. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *