66

Există o companie care în mod constant actualizează sau publică oferte pentru posturi de Game Developer pe ejobs, bestjobs și alte site-uri de acest gen. Ea se numește Route66 și pare a fi locu’ perfect în care ți-ai dori să lucrezi (pe mine m-au câștigat când am văzut ca angajații au acces liber la bazele sportive – WAAANT!!). Dacă n-ar fi în Brașov, sigur m-aș fi gândit să obțin un post la ei.

Anyway, am aflat că firma asta organizează un concurs pentru cei pasionați de programare (printre care mă număr uneori și eu), premiile fiind telefoane care vin cu aplicația Route66 Maps preinstalată. Io, unul, m-aș înscrie doar de dragul de a crea o aplicație, deși nu mi-ar părea rău să primesc un premiu un telefon și un soft de navigație – nom, nom. So, treaba e simplă. NU contează din ce oraș ești, poți participa cam de oriunde din România. Important este ca la premiere să te miști în orașul cel mai apropiat de tine. Orașele unde se vor oferi premiile sunt Iași, Cluj-Napoca, Sibiu și, evident, Brașov.

Înscrierile încep pe 19 Aprilie, așa că aruncați un ochi (și un click) pe pliantu’ din poza de mai jos (care știe să explice mai bine ca mine), deschideți Visual Studio sau Java-u’ și băgați mare! Poate ne-om vedea la una dintre premieri.

3 thoughts on “66”

  1. ma, nu cred. cre’ ca e vorba de a gasi oameni talentati pe care sa-i ia in vizor probabil in vederea unui contract. nu cre’ ca bagau ei conditii de genu’: “sa fie codu’ scris respectand conventiile”. ceva talent scouting?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *