70×7

Având în vedere faptul că mi s-a adus la cunoştinţă de către Poliţia blogurilor faptul că am comis 2 greşeli impardonabile în postul trecut, am hotărât să execut una dintre “pedepse”, şi anume: să scriu de 70 de ori câte 7 variantele corecte ale frazelor greşite. De dragul ochilor cititorilor – pentru a nu scrie un post imens – am uploadat un fişier care să ateste acest lucru. El se afla aici şi rog Poliţia blogurilor să-l valideze.

15 thoughts on “70×7”

 1. boring boy, ce-ar fi sa scrii si tu de 70 de ori cate 7 “sunt mistocar”? Ai voie si cu copy-paste, dar trebuie sa le numerotezi cu cifre romane!!!

 2. sau am o idee mai buna!

  nu scriu nimic, insa tu, eu si colaholicu ne prefacem toata viata ca am scris!
  ce spui?

 3. Baieti, daca tot postati comment-uri, bagati si un ochi (a se citi “click”) la reclamele din dreapta. Macar faceti binele pana la capat daca tot faceti hituri :D .

 4. Traitiar sunt prea adormit. Care era greseala din postu’ anterior? Si cine naiba e respectabila Politie a Blogurilor?

 5. Sa-ti traiasca clickurile:))

  Fa si tu cum facea Xan la Splinter Cell, de avea un soft ce dadea clickuri automat pe ecran in anumite puncte si deschidea buguri :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *