admin_kick

Disclaimer: nu sunt jucător înrăit de CS, da’ mai intru așa din când în când. Mai ales acum, cu ocazia “olimpiadei Ubisoft”.
Anyway, nu știu dacă sunt singuru’, da’ ați observat că majoritatea adminilor, moderatorilor etc. sunt niște retardați? În ce sens? În sensul că nu-ți poți susține punctul de vedere că îți iei kick. Sau altă fază, îți spune că n-ai voie să faci o anume chestie și kick. Păi parcă era avertisment prima oară… Mă rog, cel mai rău mă enervează când mi se zice să tac de genul “taci!”. Nu suport. Iau foc… și ori dau io quit, ori sfârșesc cu un ban :).
Însă cel mai mult îmi place să enervez adminii proști. Nimic nu e mai minunat. Este o pierdere de timp, da’ mă face să mă simt așa de bine… Parcă-i văd dând cu mouseu’ de birou, pomenindu-mi membri ai familiei și pocnindu-le câte un vas de sânge :). Da… frate, am avut și io admin și mod, da’ nu făceam în halu’ ăsta… Hm… sau parcă i-am dat unuia banip deoarece credeam că-i un prieten, așa în glumă. Iar, după 5 minute intră prietenu’ respectiv. Cine-i mai ținea minte IP-u’ celuilalt… :)

One thought on “admin_kick”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *