Ba, nu ma injura de mama!

De multe ori am vazut sau am fost protagonist intr-o bataie care s-a iscat din cauza injuraturilor. Ba, nu te lua de mama! Si de-obicei continua sa se ia.

Da’ sunt doar niste cuvinte, pana la urma. Ala n-a avut nici o treaba cu mormantul rudelor tale decedate, nici cu maica-ta, nici cu vreo parte din corpu’ tau. Cel mult este ceva la conditional-optativ, adica o dorinta sau o idee pentru viitor, dar cu foarte putine sanse de realizare. Uneori chiar te minte in fata spunandu-ti ca translateaza X in Y. Nu, nu te vad ca faci asta. Pff, numa’ gura-i de tine.. noob.

Deci, da. Este vorba aia “stick and stones may break my bones, but words will never hurt me”. Cam asa si io. De la un timp incoa mi-am dat seama ca n-are rost sa mai reactionez la injuraturi. Vorbe, zboara pe langa mine (si-asa stau prost cu auzu’ asa ca sunt sanse mari sa nu te-aud).

7 thoughts on “Ba, nu ma injura de mama!”

  1. lawl… eram in parc la un moment dat pe o banca si jucam carti, la o alta banca, alti mosnegi se certau. unu din ei se zborseste: “ba, nu ma enerva, ca te injur de mama!”

    :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *