Biznismeni

*** E o vorbă care zice aşa: românul s-a născut poet, hoţ de cai şi proxenet ***

exchange_13

Acest minunabil Exchange office se află pe 13 Septembrie în drum spre locul unde mănânc de obicei în pauză. Vedeţi ceva ciudat? Şi culmea, coincidenţa face ca punctul ăsta de schimb valutar să se afle la aproximativ 100 metri de Marriott. Alte exchange-uri nu prea am văzut prin zonă, aşa că străinezu’ nostru din neatenţie, grabă sau habarnism îşi ia ţeapă spre bucuria biznismenilor.

Cre’ că băieţii ăştia fac ceva bani că al’fel n-ar mai fi prestat asemenea servicii acum… Probabil că mulţi se uită fugitiv sau deloc la panourile astea şi de multe ori şi-o fură. La fel şi ăia care pun anunţ undeva unde nu se uită nimeni că punctul de exchange respectiv are un comision de 20%.

Asta e România în care trăim, ţara în care ruşinea şi conştiinţa sunt cuvinte străine.

10 thoughts on “Biznismeni”

  1. Dude acu eu te cred pa cuvant, da’ era tare sa fotografiezi acolo sub panza de paianjen unde scria mic mic de tot. Cuvantul inainte, ca sa zic asa, e super tare!

  2. Mi se pare de bun simț ca orice persoană care călătorește într-o țară străină să se intereseze de cursurile de schimb valutar practicate în țara respectivă. Șarlatani se găsesc peste tot, nu doar la noi.

  3. ai si tu pe juma’ dreptate. poate persoana aia vine dintr-o tara civilizata unde nu se fac gainarii d-astea. nu cred ca-n Nemția sau Austria se fac asemenea lucruri.

  4. “poate persoana aia vine dintr-o tara civilizata unde nu se fac gainarii d-astea.” bingo! e clar ca fraierii vizati sunt straini, oameni care nu cunosc orasul, sunt pe fuga si nu au timp sa se apuce sa caute case de schimb si au nevoie sa schimbe bani urgent. la fel ca si in cazul casei de schimb valutar din gara (intre Spring si McD) unde se practica tot un curs de genul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *