Cat de nerd esti?

Țin minte când eram mic (cls. I-IV) că mergeam la un coleg Cosmin acasă și ne jucam pe calculator (mă rog, mai mult se juca el). Avea un 386 parcă. Atunci am jucat titluri clasice precum Duke Nukem 3D, Prehistoric, Fox, DOTT și multe altele. Eram fascinat, grafica nu era cine știe ce, însă poveștile erau foarte tari și mișto făcute, da’ ăsta-i subiect pentru alt post.

Ieri am văzut poza asta din dreapta și toate amintirile cu jocurile alea vechi și mișto mi-au revenit în minte. Am început să număr câte jocuri din lista aia am jucat timp de mai mult de 1 oră și mi-am dat seama că până în 2004 jucasem deja 70+ din listă. Apoi am numărat până la 82; numai din lista aia (am mai mărit colecția împreună cu colegii de la lucru – titluri vechi precum King’s Bounty, Disciples, Nox, Supaplex, Volfied etc.). Pfoai, ce nerdator sunt. Și asta fără să pun alea de consolă (încă vreo 20-30). Așa că curiozitatea mi-a fost mare și am zis să vă întreb și pe voi cât de nerd sunteți.

Ia ziceți-mi voi, câte jocuri din lista aia ați jucat mai mult de 1 oră? Și secundar, ca o provocare pentru mine, spuneți-mi un joc pe care voi l-ați jucat și pe care credeți că eu nu l-am jucat.

19 thoughts on “Cat de nerd esti?”

 1. Eu am numărat doar 77. Și mai sunt multe jocuri care nu sunt în această listă. Un joc din listă pe care l-am jucat și cred că tu nu l-ai jucat? Commandos – Behind Enemy Lines și un joc care nu e în lista: Rollcage :p

 2. Eu nu sunt asa nerd cum am crezut. Am jucat doar vreo 19 din lista respectiva (desi am jucat multe care nu apar acolo).

  Sa zic asa doua pe care nu le-am vazut in lista: Shogun sau Broken Sword. De astea de ma jucam cu orele…

 3. Nici unul. Si nu e vorba de o ora. Nu am jucat nici unul punct. Pot numara pe degetele de la o mana toate jocurile jucate vreodata.

 4. @theea: C’mon, FF? been there done that so many times (cel mai mult mi-a placut Tactics pt. Gameboy)
  @ana: you much to learn have about the nerdiness, young padawan. :))
  @anda: damn, desi am auzit de BS, nu l-am jucat. nici shogun

 5. @DrCriss: ooo, strong is the nerd in you! Commandos a fost genial la fel si Desperados (imi placea sa-i haxez cu cutitu’ si dup-aia sa-i car dupa case, iar capcana de ursi – priceless). De Rollcage nici nu mai zic – asta l-am jucat cu orele la un coleg acasa. Yuri era cel mai tare si desi nu mai tin minte numele track-urilor stiu ca alea din outerworld (cu teren rosu) ma enervau cel mai mult. Oricum, great game 9/10 (cel putin in MP – 3 playeri era crima), pacat ca Rollcage 2 n-a fost asa de bine primit.

 6. :)) Păi să vedem … am jucat GTA Vice City și Sims 2, evident, din lista aia. Am avut o scurtă dragoste la prima vedere cu WOW, după care i-am fost infidelă, chiar bigamă cu ( nu știu dacă apar pe listă ) Delta Force Land Warrior ( te-ai jucat ? ) și Unreal Tournament ăla normal, că 3-ul nu mi-a plăcut. Bine, nu mai zic de Rollercoaster Tycoon. :P Mai era un joc ce-mi plăcea, dar să mor dacă mai țin minte cum îi zice. Eu eram Anakin Skywalker și conduceam prin tot felul de hărți … conduceam mașini de-alea supersonice :))))) Ai vreo idee ? Apoi când mi-am luat un monitor de PC am primit un dvd cu 3 jocuri, din care m-am jucat CSI, destul de tare. Am jucat și mai mult de o oră, pe vremea când eram superînnebunită după jocuri, dar am lăsat-o mai moale în ultimul an de liceu și acum la facultate. :)
  Un joc pe care nu cred că l-ai jucat ? Hmmmm … Redline ! :))

 7. hai ca sunt ceva nerzi p-aicea
  @miscellaneous: sa vedeem:
  – Land Warrior jucam cu profu’ de info in retea la orele de info intr-a 10-a sau a 11-a (era o harta cu o biserica in mijloc cu un turn, vai ce snipereala)
  – mi se pare ca l-am jucat da’ doar putin – il avea vara-miu’ pe N64. Oricum jocurile SW nu prea mi-au placut exceptand KOTOR-urile
  – Redline? Masini si orci care canta Koom-Ba-Yah? Nu l-am jucat mult ca n-aveam PC, in schimb un prieten a bagat aprox. 1 luna jocu’ asta.
  @andrei: /bow /respect NerdMaster!

 8. Nu ştiu cum ai putut să uiţi de Counter Strike. Din punct de vedere al CS-ului am fost mai mult decât nerd. Nopţi nedormite, fraguri cu sutele, ce vremuri :) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *