Ce-ti doresc eu tie, dulce HTC…-ie?

*** Probabil că (nu) știți, da’ mi-am luat mobil nou ***

De fapt, nu prea e nou pentru că e luat secănd hend de la un tip de pe okazii.ro (stați liniștiți, nu mi-am luat Nokia 1100). Mi-am luat un model mai vechiuț de HTC, și anume HTC Touch Cruise. Merge bine, bateria ține, are puține urme de folosință, numa’ că tre’ să-i pun folie protectoare pe ecran.

Evident că l-am frecat, am intrat prin el, am generat erori, l-am puricat și evident că mi s-a dus bateria după nici o zi. Dar am găsit și mi s-au arătat niște chestii mișto pentru posesorii de Windows Mobile (6.1), pe care vreau să le împart cu potențialii neștiutori, și pe care mulți le consideră un must have.

 • SPB Mobile Shell 3.0.1 – este o interfață care bate la funduț cam tot ce-am încercat până acu’. TouchFlo – ăla de la HTC – este ucis cu sânge rece (metaforic vorbind, pentru că sângele este cald, iar ca să fie rece trebuie ca persoana să fi murit, dar cu toții știm că oamenii morți nu pot face nimic!). Anyway, interfața este user-friendly și o poți customiza în aproape orice mod posibil; poți să-ți pui widget-uri, să aranjezi o listă de contacte preferate bazată pe priorități și multe alte chestii. Pentru doritori, el poate fi găsit aici.
 • PPCWarezaici poți găsi o grămadă de lucruri făcute pentru PocketPC cu WindowsMobile sau pentru iPhone-uri, de la benzi desenate și ebooks până la jocuri (cum ar fi Heroes of Might & Magic II, Starcraft, Assasin’s Creed, Warcraft 2 și multe altele) și filme. Au până și un emulator de GBA. Ce să mai, un loc cu multe resurse și de unde poți să umpli un card de 2GB în mai puțin de un sfert de oră.
 • last, but not leastXDA Developers – un fel de InsanelyMac pentru mobile. Un site esențial pentru orice posesor de HTC (se ocupă și de alte mobile, da’ în principal se axează pe HTC). Aici găsești răspunsul la orice (cel puțin la toate ale mele) problemă legată de HTC-uri. Nu știi ce să faci, intri aici, iar dacă aici nu găsești răspunsul, înseamnă că… tre’ să cauți în altă parte. Mda…

Cam astea consider eu (împreună cu alții) că sunt o prioritate atunci când îți iei un telefon cu Windows Mobile 6+ și, în special, un HTC. Dacă ați găsit, folosiți, știți soluții mai bune, nu ezitați să le faceți publice printr-un comentariu și voi actualiza postu’ cu propunerile voastre (if any).

P.S. Sincer, nu-ș’ ce-mi veni cu coloratu’. Oi fi într-un mood mai gay indus subliminal, io știu…

12 thoughts on “Ce-ti doresc eu tie, dulce HTC…-ie?”

 1. daca ai Vodafone cu Youth (pana in 26 ani) iei 500MB cu 2E (+TVA), trafic suficient chiar si pentru consum pe laptop.
  la orange pe Ab ai 10mb cu 2E, 100mb cu 4E, 500mb cu 6E.
  Daca treci pe cartela, ai la jumatate de pret daca e cartela comandata gratis de pe net.
  sau
  500 de minute şi 500 SMS, în reţea
  50 de minute pentru apeluri naţionale şi internaţionale
  100 MB pentru internet
  5 EUR credit bonus
  totul cu 5 euro/lunǎ

  1000 de minute şi 1000 SMS, în reţea
  50 de minute pentru apeluri naţionale şi internaţionale
  200 MB pentru internet
  5 EUR credit bonus
  totul cu 7 euro/lunǎ

  2000 de minute şi 2000 SMS, în reţea
  50 de minute pentru apeluri naţionale şi internaţionale
  internet nelimitat
  5 euro bonus
  totul cu 10 euro/lunǎ
  in Youth (pana in 26 ani)

  daca ai cosmote, astepti pana in feb cand ies ofertele de 3G dupa fuziunea cu ZAPP :)

 2. @boringboy: mai bine astept februarie sau ma bag pe gprs la cosmote. io cu vodafone nu ne-ntelegem prea bine.. + de ce mi-as lua vodafone cand am abonament cosmote/orange? hm? sense, it makes none.

 3. Eu am internet pe mobil de la vodafone pe cartela cu 2e ma chinui de o luna sa termin cei 500 de mb cu site-uri multe si poze si download de pe net si nimic.. inca mai am vreo 300

  Mai nou vreau sa imi iau nokia 5530

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *