Colaholicul viitorului III

[Partea a II-a aici]

Anu’ 2050, doar așa ca să vă reamintesc. Tipa de la marketing s-a supărat pentru ultima oară că iar apar primu’ în search-urile cu “graitec blog” așa că începând de ieri am mai mult timp pentru a scrie pe blog. Dacă tot vorbim de blog, azi am participat pentru prima oară la Social Media Summit. Le mulțumesc organizatorilor că au scos regula aia care spunea că au voie să participe doar blogării cu cel puțin 100 unici!

Revenind la ziua de ieri, plecând de la lucru am putut observa un lucru care nu s-a schimbat de loc – babele, această constantă a Universului. Tot ce scriam acum mii de postări încă este adevărat. Ai crede că odată cu apariția zborostrăzilor lu’ Oprescu Jr. și inaugurarea traficului de transport aerian intraurban babele s-au cumințit și nu mai trec pe roșu sau prin locurile nemarcate. E da! Să vezi ce merg jet-pack-urile alea și ce repede ajung acum pe scaun în zborobuz.

Ajung acasă și Chronos, câinele cu ceas incorporat (he he… uf, lame joke), este ca de obicei – bucuros. Mă rog, azi spre deosebire de alte dăți este stricat pentru că dă din limbă și nu din coadă; iar s-au încurcat circuitele între ele. Poate vă-ntrebați dacă am copii. Păăăi… am. Am un băiat pe nume Crisorius și o fată pe nume Calatia (da, sunt fan al numelor antice, în special al celor romane și grecești). Singura problemă este că fata seamănă cu mine, deci încă nu este căsătorită la cei 37 de ani ai ei. Însă din câte promite Sergiu Nicolaescu (actualul președinte al României), s-ar putea legaliza căsătoriile între oameni și roboți orbi.

…Va urma (?)

10 thoughts on “Colaholicul viitorului III”

  1. Ahaaaa, am priceput :)) Merci pentru lămurire.
    Totuși, constat că există o problemă … nu se activează cum trebuie opțiunea ”Anunță-mă când mai bagă cineva comentarii noi” sau …. ? Pentru că nu am primit niciun răspuns, m-am uitat abia la ultimele comentarii de pe blogul tău ca să văd acolo. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *