Concediuuuu!!

Da, sunt in concediu, in sfarsit. O saptamana in care sa n-aud de C++, ObjectARX, AutoCAD si Visual Studio, ci doar de mare, gratare, distractie si un pic de UDK.

Totusi, nici prima zi n-a fost lipsita de momente naspa. Trenu’ a intarziat (ma asteptam) o ora si jumatate, iar dupa ce l-au tras la linie a mai stat o juma’ de ora. Meh, asta este, am juns cu 2 ore mai tarziu. Si asta ar fi fost OK daca scaunele din vagoanele noi n-ar fi fost extrem de jegoase. Totusi a fost mai bine decat cazul in care scaunele erau banchete cu linoleum maro pe ele. Brr. Oricum, am ajuns cu bine. Drumul n-a fost lipsit de oameni prosti asa ca nu prea ne-am plictisit pe drum.

Marea este foarte calda (o plaja intre Eforie Nord si Eforie Sud), insa imputita si are un aspect de concentrat de jeg. Meh, poate ne-om preumbla si pe la alte plaje, da’ important este ca sunt in concediu si am un pic mai mult me-time decat de obicei. Hai pa!

2 thoughts on “Concediuuuu!!”

  1. ai grija la terasele din eforie :)))) intr o sambata ,am stat o ora dupa mancare ,de fapt toata terasa statea dupa mancare si asteptaa..pana cineva le a facut scandal..au inceput sa apara cu mancare ftftftft putina salata :100g cred k zic mult ..cartofi necopti bine …blah blah ..da sa ti se crape scaunu sub tine sa cazi ?..ufff am auzit k eforie sud/nord ..sunt cam pe “felie” cu politia .deci dgb faci scandal..tot de tine se i-au …

    concediu placut !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *