Concert

*** Nu-i vorba de The Marker, Skydive, Level7even sau Proconsul, nici măcar de Guță ***

Stăteam aseară frumos în pat și încercam să adorm când deodată aud niste bași foarte puternici. Mă uit pe geam, erau și lumini… ce mai, un concert autentic. Lăsând la o parte metafora, vorbesc despre ploaia de aseară.

Băiet fiind, păduri cutreieram, well… not really, dar îmi plăcea ca atunci când era furtună să stau pe balcon și să văd fulgerele și să aud tunetele, în ciuda panicii care o apuca pe mama (haha, fobiile astea…). Așa a fost și acum, numa’ că nu m-am dus pe balcon din cauză că stăteam prea confortabil. Stăteam în pat, mă uitam la acest concert al naturii (mamă ce metafore :) ), și mă gândeam când vedeam fulgere unu’ după altu’ la potențialii epileptici care probabil că băleau uitându-se pe geam, și totodată eram – așa cum zic americanii – in awe.

Am stat și m-am uitat până am adormit. Și când te gândesti că biletele au fost moca :D . Thanks Dad.

15 thoughts on “Concert”

 1. Unii dintre noi erau afara, observau mai indeaproape… (blestemat sa fie url linkul ala, nu mai bine pui unul de title, sa fac o mica povestire cu titlu, expozitiune, intriga, punct culminant and all that bla bla ??).

 2. Stimate conducator de blog, in douazeci si patru de ore trebuie sa prezentati permisul de blogger la autoritatea competenta pentruj retinere timp de o saptamana (7 zile, pentru cei care nu cunosc termenulÎ) pentru cele doua greseli flagrante si ultimul post:
  1. “pe care” in loc de care, in fraza “… în ciuda panicii pe care o apuca pe mama…”
  2. “comfortabil” in loc de “confortabil”.
  Masura se poate revoca in cazul in care in termenul indicat mai sus scrieti un blog care sa contina variantele corecte ale frazelor scrise de 70 de ori cate 7.
  Metaforele postului, desi semnalate exagerat de mult de autorul insusi, nu pot compensa gravitatea greselilor enumerate mai sus.

 3. Am luat la cunostinta. Greselile insa n-au mai fost de gasit, dar imi asum responsabilitatea si voi scrie de 490 (stiu si matematica :D ) variantele corecte aici.
  Cu stima, colaholicu

 4. Luat la cunostinta si anulat sanctiune.
  Dar mai avem de semnalat faptul ca permiteti comentarii neomologate (de tipul FTP, de mai sus).
  Va avertizam ca la o noua abatere, atat din partea celui care comenteaza, cat si din partea conducatorului de blog care nu blocheaza comentariul, vi se va ridica dreptul de blogare sine die.

 5. Foarte frumos. De luat aminte de catre toti bloggerii. De azi incolo Politia blogurilor nu se va mai limita doar la a patrula diurn sau nocturn printre bloguri, ci se va implica cu sanctiuni si avertizari in instaurarea unui climat bloggesc corect si legal, din toate punctele de vedere.

 6. politia blogurilor greseste “flagrant” in cazul spetei nr. 1:

  1. in propozitia secundara (aia cu panica ma-**), atributiva de felul ei care este, “care” reprezinta Subiectul. Care Subiect sta in Nominativ, deci nu avea rost ca acuzatul blogger sa il puna in Acuzativ, i.e “pe care”.

  2. Deci propun ca bloggerului sa ii fie redusa pedeapsa, ba chear sa fie despagubit pentru cele patrusutenouazeci de redactari ale frazei care nu pot sa o vad in fisierul .txt care nu e de gasit la ureleul linkat.

  Q.E.D.

  P.S. In semn de afront la adresa Politiei Blogurilor am redactat textul dupa cum a vrut vointa mea. Care este, evident.

 7. in apararea viitorului inculpat “alterema”, postu’ a fost editat in prealabil de subsemnatu’ si greselile nu mai apar (pac pac). sa traiti bine, mwahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *