Descoperiri internautice II

În ultima vreme am stat o grămadă de timp pe youtube să văd ce video-uri mai face lumea pe-afară. Spre deosebire de youtuberii români (inexistenți) sunt unii în State care fac niște chestii foarte tari. Să âncepem:

  • Mistery Guitar Man (link în sidebar) – îl urmăresc de multe luni și nu încetează să mă uimească. Omu’ este brazilian, a fost medic chirurg rezident, da’ i s-a părut mai interesant să facă filmulețe pe iutub așa că acum a intrat în programu’ de partnership cu iutubu’. Teaser
  • Julian Smith (link tot în sidebar) – o descoperire recentă care m-a prins de la primele filmulețe pe care le-am văzut. Tipu’ are idei mișto și le are și cu editarea video. Foarte amuzant și original. Click!
  • The Angry Videogame Nerd – ăsta e mai nișat în sensu’ că face reviewuri la jocuri vechi de pe Atari, Nintendo, Super Nintendo, Sega, jocuri pe care le-am jucat și io în copilăria mea. Singuru’ downside este că are o gură cam spurcată. Ce e mișto este că ceea ce a început ca niște simple recenzii postate pe iutub au sfârșit în a fi folosite și continuate pe Game Trailers (un site destul de măricel)
  • The Nostalgic Critic – la fel ca AVGN, și el are o nișă, mai precis filmele. Face review-uri la tot felu’ de filme, și vechi și actuale, da’ într-un mod original și care te prinde (mă rog, cel puțin pe mine). De multe ori mă trezesc că mă ia râsu’ de la modu’ în care comentează diferite scene. Cleek!
  • The Annoying Orange – așa cum spune și titlu’, este vorba despre o portocală care enervează o grămadă de alte fructe și legume. Este o idee originală și foarte bine pusă în aplicare. Plus că mori de râs la glumele seci. La un moment dat io și câțiva prieteni tot strigam unu’ după altu’ “Hey, Iosif, hey, Iosif.. hey.. hey, Iosif, hey!”. Sample.

Cam atât am adunat în ultimu’ timp. Mai știți iutubiști mișto? Dacă sunt români, cu atât mai bine!

4 thoughts on “Descoperiri internautice II”

  1. The Nostalgic Critic e chiar tare, thanks :))

    Mie imi place HappySlip sau NigaHiga -> they’re just funny, GloZellGreen cand comenteaza versurile din piese si DeStorm sunt dragute si challenge-urile, dar prefer monologurile de la inceput.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *