Despre tramvaiu’ 41, mp3-u’ meu si femeile la volan

S-a terminat summitu’, si a iesit romanu’ cu masina. N-a fost niciodata asa de aglomerat Drumu’ Taberei ca azi. Am coborat la Romancierilor pentru ca era coada pana aproape de statie… :|. M-am urcat cu chiu cu vai in 41 care, atunci cand m-am urcat io era oarecum mai liber. N-a durat mult si am devenit foarte apropiat de oamenii din tramvai… la propriu. Lipiti ca sarmalele. Apogeul a fost, insa, la statia Lujerului unde, coborand pentru a face loc unui muncitor frustrat, am urcat iar inapoi in mai putin de 1 secunda 3 trepte, impins fiind din spate de lumea care nu stie sa astepte. In acest timp, firul de la casti s-a agatat de cineva/ceva, a tras mp3-u’ din buzunar si jacku’ a cedat, rezultatul fiind caderea playerului in cumplita statie. Sau pur si simplu mi l-a luat cineva. Tot ce stiu e ca in timp ce trageam disperat de fir, un nene mi-l ridica si vad, spre profunda mea dezamagire, jacku’ fara mp3 in capat… M-am umplut de nervi. In Bucuresti daca lumea nu impinge, nu injura si nu isi etaleaza prostia, nu se simte bine. E ceva in noi care ne indeamna sa aratam cat de idioti suntem.

Tot la capitolul idioti, azi aflu ca la Moghioros cineva a dat peste o doamna la vreo 50-60 ani pe trecerea de pietoni si saraca a murit. Ia ghici cine era la volan. O FEMEIE! Doamne, s-au prostit rau urmasele Evei. Cel putin la volan! Sunt din ce in ce mai neatente, iresponsabile si nerabdatoare; ca sa nu mai zic de proaste. In mai putin de 20 zile am vazut/auzit de 3 accidente grave si toate erau cauzate de… femei. Nu vreau sa fiu inteles gresit. Nu-s misogin. Din contra. Dar cand vine vorba de condus, majoritatea dovedesc o nesiguranta care le impinge la gesturi necontrolate, acceleratie in loc de frana si invers. 90% din femeile pe care le-am vazut la scoala de soferi conduc cu mana instructorului pe volan. Si la examen, scoate tanti euroiu’ si Abracadabra – uite carnetu’! Un schimb corect: io dau banu’, tu dai carnetu’.

Mda… nu mai e nimic de spus. Traiasca 41, romanu’ prost si soferii idioti. Om fi noi varza ca stat european, da’ macar am avut summit NATO. Vai de capu’ nostru!

6 thoughts on “Despre tramvaiu’ 41, mp3-u’ meu si femeile la volan”

 1. Tu n-oi fi misogin, da eu is. Si barbatii sunt prosti, insa anumite grade de prostie pot fi atinse doar de femei.

  Ieri seara discutam cu o PR-ista:

  Ea: Nu-mi place textul de la baza afisului, ia adauga si cuvantul “eveniment”.
  Eu: Asta e cuvant lung si daca il adaug va trebui sa miscsorez fontu si nu cred ca se mai intelege mare branza, e mic si asa….
  Ea: Hai ma, taci din gura si fa ca mine. Nu mai face tu pe desteptu!

  *eu ma conformez*

  ulterior->

  Eu: nu incape, tre sa fac fontu mai mic…
  Ea: pai fa-l mai mic, daca nu incape…

  *fac fontu mai mic, ii arat rezultatul*

  Ea: da acum nu se mai vede nimic!
  Eu: pai asta am zis si eu de la inceput!
  Ea: pai trebuia sa stii mai bine, ca tu esti cu grafica, nu eu!
  Eu: :|

  Am ramas pilaf. Dincolo de faptul ca toata lumea e artista la noi in tara si se pricepe la publicitate, nimeni nu vrea sa inteleaga ca atunci cand iti cumperi un caine, trebuie sa il lasi pe el sa latre. Femeile sunt campioane la latrat in locul potaii.

 2. Mda… situatia ta e fericita. Eu a trebuit sa-mi bat capul sa inteleaga o cucoana de ce nu pot sa-l intorc pe nenea din poza ei cu spatele in photoshop.

  “hai ma ca stiu ca puteti sa faceti orice in photoshop”

  8-|

 3. Ei doar relatau niste intamplari. Nu ai de unde sa stii daca sunt/nu sunt destepti. Doar s-a afirmat/exemplificat faptul ca o parte din femei sunt…well… proaste, asa cum si noi – barbatii – avem neanderthalii nostri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *