Feisbuc = spam

*** You are -99% lucky today. Sounds familiar? ***

De anu’ ăsta am zis să mă bag mai mult în seamă pe Feisbuc și asta am făcut numa’ că am observat un lucru: spam la greu, mai mult spam decât cel de toate zilele pe care-l primesc în legătură cu oferte viagra.

Ai zice că acum mai toți au terminat cu Farmville și e tăcere, da’ nu! A apărut Fishville, care din câte am văzut tot mizeria aia e. Și ce e supărător este că pe aiFon nu mere să dai hide la știri de genu’ “am pescuit o mână de om” sau “a mai venit un pește în cartier” așa cum mi s-a sugerat. De fapt, nu po’ să dau hide la nimic!

Ce e și mai iritant este că unele “știri” doresc să le vad/aflu/accesa (gen alea cu jocu’ ăla cu vampiri – vampires are cool :D), dar nu. Nu po’ să le filtrezi doar pe unele, iar dacă poți să le filtrezi opțiunile se ascund cu înverșunare de mine. Am observat că nici datu’ remove la 1-2 zeci de “prieteni” nu schimbă situația, ci parcă se observă lipsa de spam și mai aduce o găleată.

Mda… anyways, m-am obișnuit. Ca și în cazul papagalului de acasă – m-am obișnuit să croncăne la 6 dimineața – e OK.

Acum un pic de offtopic: am văzut că din ce în ce mai mulți migrează de la hi5 la Feisbuc (din păcate – majoritatea fiind cocalari/prințese) și n-am putut să nu observ eternele poze din baie. DE CE ți-ai face poze în baie cu tine și prietenele tale de pipi? Hm?! Mai ales când știi că atârnă șuncile pe tine și ești urâtă? Poate ăsta va fi un subiect tratat în alt post, da’ până atunci ajutați-mă să înțeleg măcar unul din cele 2 lucruri: spam-ul de pe Fesebuc și/sau motivele pentru care lumea își face poze în budă. Lăsați un comentariu și luminați-mă.

9 thoughts on “Feisbuc = spam”

  1. la primul nu te pot ajuta, dar la al doilea lucru atata spun: poza nu iti permite sa simiti si mirosul (asta stiai si tu), iar cocalarii si printesele au gasit cel mai bun loc unde sa faca o poza (“Peste, peste, dar fiecare in apa lui.”)

  2. cred ca isi fac poze de genu asta pt ca tin neaparat ca nimeni sa nu le mai viziteze contu’ , sau sa ramana fara prieteni in ”playlist” =))

  3. Pentru ca-n bai (mai ales in alea din cluburi) sunt foarte multe oglinzi, deci pitipoancele narcisiste se pot admira in adevarata lor splendoare din mai multe unghiuri? Habar nu am…

    Alta tendinta am observat insa in ultima vreme. Poze linga usa, in general aia de la intrarea in locuinta. Alea pentru ce mai sunt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *