Kirk e praf!

Niciodată n-am înțeles care-i faza cu microbiștii și cu roacării înrăiți. Să-i lom pentru început pe microbiști. Fotbalu’ – da știu, super sport – este incitant. E mișto să vezi un meci gen Barcelona – Inter și să vezi joc de calitate, să zici “ce mișto joacă unu’ sau altu'”, da’ numai până atunci când spui că echipa X e mai bună sau că Y e mai proastă. End of story. Să lom un exemplu din liga 1. Hm… Dinamo e muci. “Ce, mă?! Băă, Dinamo a luat titlu’ nu știu io când” și începe să se ambaleze de parcă i-am zis ceva de mă-sa. What? E doar un joc, o competiție, iar maică-ta nu participă în ea! Chill…

Să trecem la rockeri. Don’t get me wrong. Îmi place și ascult rock și metal (mai puțin heavy metal pe care-l detest), mai ales trupe precum Dream Theater (pe care i-am ascultat obsesiv și non stop timp de 2 ani), Demon Hunter, Switchfoot, Porcupine Tree, Megadeth etc. you get the point. Iar când îmi spune cineva că vocea lu’ LaBrie e nașpa când cântă live tac din gură și zic că așa e, pentru că… așa e! Sau dacă nu-i așa îi explic de ce n-are dreptate… dacă am chef. Da’ spune-i unuia care ascultă la greu Metallica că Kirk e praf și, muamă, tocmai i-ai insultat zeu’ și religia, cu toate că așa este! Același stil de solo-uri over and over again. Da, să zicem că au fost mișto la început și că mai are sclipiri de geniu (lol), da’ analizând produsu’ finit de pe ultimele albume – boooring. Dave Mustaine all the way, păcat că e are o atitudine infectă. Și chiar dacă n-ar fi așa, Kirk e bun pentru că e chitaristu’ Metallica sau pentru că el ascultă Metallica (Metallica e prima trupă care mi-a venit în minte, dacă vreți puneți… io știu… Judas Priest).

Din oricare grupare ar face parte ăștia ei iau orice critică personal. Totuși dacă îi faci “prost” și dup-aia începi să râzi, n-au nici o problemă. Weird..

10 thoughts on “Kirk e praf!”

 1. Acesta, sincer, cateodata chiar te bagi unde nu iti fierbe proverbiala oala generalizand si criticand pur si simplu orb. Not ok. Nu vrei sa intri in categoria asta, nu cred ca iti sta bine acolo.
  Sa zicem ca tu si persoana X aveti o pasiune comuna, ii vom spune simplu zdranganitul la chitara. Bun… Printr-o analogie cu subiectul fotbalului, tu si X aveti cate un chitarist preferat si, subiectivi fiind, fiecare dintre voi crede ca al lui e “mai tare”. Acum vin eu si o dau din topor spunand ca sunteti niste roboti inapti care va certati pe un nimic pentru ca pana la urma “toti este oameni”. Continuu prin a spune ca atata vreme cat ambii “propavaduiesc” intr-un mod cat se poate de onest arta lui Apollo (aka zeul muzicii la greci, whatever) nu trebuie sa duceti discutia dincolo de acest aspect. Cum ar suna?
  Eu pot sa inteleg ce poate sa insemne o anumita pasiune pentru un om. Si pot sa i-o respect. Nu pricep de ce nu ai intelege tu asta.

 2. @TheMan eu cred ca aici se vorbeste despre genul de om caruia daca-i spui, de exemplu, ca Kirk are aceeasi progresie la solouri de 15 ani, isi baga mainile in urechi si incepe sa urle “lalalalalalalalalalalalalalal i can’t heeeaaar youuuu!!”

  pasiunea cuiva nu exclude obiectivitate. daca mie imi place cum canta petrucci, pot totusi sa spun ca ma enerveaza shredurile lui obosite de 2 minute.

  e o diferenta intre “cel mai bun nene” si “nenele meu preferat”.

 3. Meciu Barca Inter nu a fost meci tare…a fost penibil (golu cei drept a fost misto) :)
  In rest … dinamovist fiind.. vai de muma noastra de japita de echipa ce avem
  Atat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *