Mai lasati-ma in pace cu Madonna

*** Madonna, Tadonna, Notredonna ***

Mi se pare mie sau mass-media este inundată de tanti asta? Peste tot unde te uiți – la metrou sunt documentare, pe MTV sunt videoclipuri, pe net știri și paraștiri; parcă este Paștele și Madonna este Iisus.

Chiar nu mă interesează o băbăciune kabbalită la cap îmbrăcată în nu-ș’ ce corset. No thank you! Da, este vestită, are talent (mh..) și cântă de ceva vreme. A jucat și în câteva filme – mă rog, aici este loc tot timpu’ de mai bine. By the way, în caz că nu știați, Realitatea.net ne anunță cu un banner serios că Madonna a ajuns în România. Și ce… și io am ajuns acasă acum 5 minute și nu pune nimeni banner cu asta. Bine că n-o am în Twitter. Mă gândesc că tweet-urile ar fi ceva de genu’: “i’m flying over the UK”, “we’ve just passed France”, “entering Germany”, “local news site displays a banner saying that I’ve just arrived in Romania”…

Ehe, câți coco își scot acuma televiziunile și portalurile de știri. Plus că nici nu tre’ să scotocească știri. Au un subiect pentru o săptămână și wikipedia e plină de informații. Noroc cu mamaie.. Să vezi când o muri ce-o să fie…

Ca să fiu în ton cu subiectul știrilor, am una senzațională: știați că Madonna face caca la 3? Noaptea?! La oliță?!! Pam pam. Sunt curios ce se dă la OTv…

18 thoughts on “Mai lasati-ma in pace cu Madonna”

 1. Ți se pare aiurea că anunță că a sosit Madonna în România? Dar de EuropaFM care, de 3 luni, din 15 în 15 minute, anunță că vine Madonna și că au lansat un radio online, exclusiv cu melodiile ei, ce părere ai?

  De, Madonna umple corsetul ăla cu ceva, bătrân și fleoșcăit, dar cu ceva. Bărbile ZZ Top-ilor nu plac nimănui.

 2. Iti propun o treaba foarte interesanta,dati dubluclik pe gigel.Succes!!!
  colaholicu: buna ziua, domnule Spam. Vad ca l-ai intalnit deja pe domnul Akismet :) .

 3. Ma uit la scrierile voastre interesante(probabil asa credeti)si raman putin uimit(dar nu in bine).Discutii care la urma urmei nu isi au raspuns,sau daca ar avea,ce folos am trage din ele.Pe cine ajuta tot ce vorbim?Ne aruncam sa discutam lucrurile pe care le vedem(ce obicei la altii),si oarecum gasim momentul ala de care majoritatea tinerilor din ziua de azi sunt obsedati:Ha ha ha (de-a face misto,gasind in asta un motiv de ras).Legat de Madonna,de ce nu ne punem intrebare:”De ce mai multi oameni vor venii azi la concertul ei decat duminica la biserica? Sau mai grav…de ce vorbesc eu despre Madonna cand am de vorbit ALTCEVA?

 4. @costi: In primu’ rand mersi de feedback si bine-ai aterizat pe tarlaua mea. Accentuez ultimele cuvinte. Scrisu’ pe blog ma relaxeaza (la fel ca si cititu’ altor bloguri) si de-obicei scriu (ce vreau) atunci cand ma deranjeaza ceva, cand apreciez un lucru sau cand pur si simplu n-am ce face, deci nu scriu tot timpu’ spre folosu’ cuiva (am si unele postari explicit menite sa ajute, sa fie de folos). Nu cred ca este gresit sa iti spui parerea despre un subiect de actualitate. De exemplu, postarea de fata nu a fost scrisa in speranta de a primi vizualizari/comentarii, ci a fost scrisa pentru simplul fapt ca m-a deranjat supramediatizarea Madonnei si reportaju’ “live” cu “Madonna a oprit la stop, Madonna a plecat de la stop si a intrat pe Calea Victoriei” . Legat de intrebarea ta cu concert vs. biserica iti spun si raspunsul: lumea in care traim nu e interesata de Dumnezeu. Intrebarea nu-si are rostu’, actiunile (noastre) sunt cele care conteaza.
  @ taktu & gigel: huh? e de la senvishu’ pe care l-am mancat?
  @andrei: nu-mi plac bunicile in corset, nici muşchii de barbat ai Madonnei si nici vreun alt amanunt fizic al ei :D

 5. Chiar ma gandeam sa scriu ceva despre chestia asta. Peste tot, la tv, la radio si in bannere, vad numai madonna. Am “trecut peste” M.J. si acum toti urla Madonna.

 6. acuma probabil ca e in toi procesiunea la izvor. trec sfintele moaste umblatoare ale lu madona. o intepi si curge aghiazma. pupati-i zbarciturile pentru fericire, bani si noroc in dragoste!

 7. din ortografia folosita, care lipseste cu desavarsire, din titlu s-a putea deduce de catre o minte ca a mea ca vrei sa fii lasat cu madona. corect? de ce ai vrea tu sa fi lasat cu madona, hm? Politia Blogurilor nu doarme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *