Lately + sfarsitul povestii…

Pff.. e ceva timp de când n-am mai scris. Între timp am terminat training-ul de la firmă (și încă sunt angajat, haha), am învățat să cânt la tobe, am fost plecat la Lunca Bradului de 1 decembrie și am dezvoltat un nou sens alverbului “a coborî”.

În legătură cu povestea din post-ul trecut – s-a terminat cu bine; slujitorii au căzut de acord că așa este cel mai bine și au decis să continue tratamentul păsărilor odată pe săptămână. Totodată, au convenit și asupra altor lucruri care țineau progres în ceea ce făceau. So they lived happilly ever after.

Lăsând alegoria, de 1 decembrie, mă rog, de 29 nov. – 1 dec. am fost plecat la Lunca Bradului (care arată super iarna) împreună cu mai multe echipe, printre care și trupa de la biserică. Scopul a fost odihna (yeah right), team building, ceva seminarii și repetiții pentru concertele de la Tulcea, Năvodari, Galați (aviz fluturilor) – 6, 7 dec. – și București (13, 14 dec.). Printre activitățile autdor, m-am dat cu tiroliana; am apreciat că dacă mă mai dau de 6-7 ori îmi va trece frica de înălțimi. În rest, am imitat-o pe Iuleana, pe Ema, pe Ema, pe Caraman (my favourite) și am jucat Pictionary, joc la care Iulea ne-a amuzat; și nu numai la joc :).

Drumul n-a fost lipsit de incidente. La dus, cam pe la 2-3 noaptea, mașina în care eram a derapat, a intrat pe câmp, a luat un semn de circulație și s-a oprit. Două lucruri au fost interesante: 1- dacă am fi avut viteză mai mică, am fi intrat în șanț și ne-am fi dat peste cap, 2- ne-am oprit la 3-4 metri de un copac. Evident, “coincidențe” pentru care Îi mulțumesc Șefului. Nimeni n-a pățit nimic, decât un pic de ridicare de tensiune. Mașina în schimb s-a ales cu bara și o aripă bușită.

La întoarcere a fost un pic mai interesant deoarece am dezvoltat empiric un alt sens al verbului “a coborî”. Nu stiu ce a fost în mâncarea servită la cabană, că unii n-au tolerat-o, așa că la fiecare 20-30 minute opream să borască cineva din convoi. Pot spune că a fost o vreme boreală. Să ne-ntoarcem la semantică. Noul sens este asemănător cu cel al altor verbe de genul “a colabora” sau “a coopera” și se referă la actul de a borî împreună cu cineva, caz experimentat de două fete din grup; asta da prietenie… deci, “a coborî” mai înseamnă și “a borî la dublu/triplu/cvadruplu etc. la comun”.

Nonetheless, ieșirea a fost un adevărat succes.

3 thoughts on “Lately + sfarsitul povestii…”

  1. Acum vad postu…deci ai fost in GL, inteleg :)) Mai scria bah ceva !!! O sa ma apuc si eu din nou, dar parca as baga in engleza si nu stiu inca pe ce topicuri. Go semi-pro with this :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *