Pitipoance si pitiponci sub acoperire

*** Mai neim iz poancă, Pițipoancă ***

Mai acum ceva zile (n.r. a se citi săptămâni) primesc o cerere de împrietenire (Friend request) pe Fesebuc de la o tanti. O știam din privire, așa că am zis că nu strică dacă răspund afirmativ. Ca orice om, am intrat să văd câteva din pozele domniței. Surpriză. Din câte știam, copila era cât de cât OK. Rezultatul final al analizei pozelor: pițipoancă. Nu-mi vine să cred că am adăugat o pițipoancă în lista de prieteni. Cu tot tacâmu’: poze la budă, poze la budă cu prietenele de pipi, poze la budă cu prietenele de pipi și cu privire de “ce bune suntem; și ce dacă avem 14 ani?”. Hm.. sub o mască de fată OK, de fapt se afla o piți în stare embrională avanasată. Pff… delete!

Acum să analizăm un pic pozele în budă. DE CE? De ce ți-ai face poze în budă? Sau tocmai ai tras apa după creier? Hm, și asta e o posibilitate. Buda e locu’ unde ai dat afară KFC-u’ de alaltăieri, îți place așa de mult mirosu’? E ceva familiar care te revigorează? Realizezi că dacă ai fi (de) la țară și ți-ai face o poză în budă, de fapt ea ar fi făcută în hazna? Exact. Aprinzi lumina și ești tu, 4 pereți și gaura fecaliferă. Cool. Gata cu Fesebuc, trecem la haiCinci.

Sunt unii care se bagă în seamă cu tine sau care intră pur și simplu în cercul tău de cunoștințe fără o pre-planificare. De exemplu, am un grup în care activez și în urma unei extinderi vine cineva nou. Persoana este OK, este mai tăcută că – deh – e nou și până se obișnuiește cu pesiaju’ durează un pic. Fiind o fire sociabilă și, din păcate, având și cont pe haiCinci (tre’ să-mi amintesc să-l șterg; de fapt nu – uneori mai fac mișto de pițipoance; hm.. îl mai las să trăiască un pic) primesc invitație să mă împrietenesc cu omu’ nou. Hai că-i de treabă (previzibil rezultatu’, nu?).

Eh, poze cu grafitti, poze cu colegi, meh, m-am înșelat, omu’ e OK. O poză cu semnu’ Nike..? Hm, încep să prevăd ceva neplăcut. ZBAM! Poze stând în pat, tolănit și sprijinidu-se în mâna cu mușchi, îmbrăcat în maieu’ cu care doarme și cu pantalonii de trening (sau de pijama). Fuarte tare.. poate pentru tipa cu poze-n hazna. Plângând de râs dau mai departe și ajung la poze editate cu efecte super cul, dar, evident, îmbrăcat tot în maieu și pantaloni de pijama. Dup-aia mai dau de una cu el tolănit în pat, îmbrăcat OK de data asta, cu mâna cu mușchi la vedere, DAR cu un URS DE PLUȘ (Pedobear anyone?) în spatele lui. Mă opresc. În ce punct al curburii spațiu – timp s-a gândit omu’ ăsta că ar arăta super tare în maieu, pantaloni de pijama sau cu Moș Martin de pluș în spate?!! Mie-mi dă eroare. Oricum, îl păstrez pentru că și-așa intru pe haiCinci mai rar decât Geoană la președinție și cine știe când mai vine material nou de râs.

Offtopic: azi mi-am adus aminte ce bine mergea Linkin Park în timp ce jucam Counter-Strike, așa că m-am băgat să maiascult Meteora și Hybrid Theory (Minutes to Midnight e gay așa că nu se pune). Foarte tare. Recomand pentru un headbang-ing în timp ce codezi.

P.S. Link-urile se dau în particular :D

Later edit: am căutat aproape un an o teracotă și când am găsit-o, mi-am făcut poză. Vai fata, ce părere ai?..

pitziholicu

11 thoughts on “Pitipoance si pitiponci sub acoperire”

 1. buda inseamna foarte mult pentru mine ! cu acel colac pufos care imi asigura pana la jumatate de ora de navigare pe wi-fi, muzica si multe altele.bn, doar ca nu fac poze acolo :))

  offtopic: caut 9 oameni care trag pe nas sa facem echipa de fotbal.

 2. Cu riscu de a parea idiot, e evident de ce isi fac poze in buda – ca doar acolo au oglinda si nu sunt in stare sa se prinda calumea cu aparatu, fara sa vada in oglinda displayu mobilului. Jebus. Nu toata lumea are mobil cu oglinda sub camera, asa ca mine :))

  Si apropo de toata lumea, nu toata lumea se caca in sufragerie, apropo de o discutie mai veche :))

 3. Hahaha, asta imi aminteste de ultima mea iesire in club unde doua fete se chinuiau sa-si faca poze la baie :))

  Daca tot iesi undeva, inteleg sa-ti faci poze, dar cu BAIA?! :D

 4. Mie imi place in baie. E incaperea mea preferata din casa – doar acolo fac dus, nu? ;) Miroase bine, niciodata a resturi de KFC, ca n-am bagat in viata mea mancare de fast-food in gura, am nu stiu cate dracii care parfumeaza pe acolo si e mereu un miros de pin sau mere sau vanilie sau citrice, am perdelute de dus cu pestisori, am aplica cu delfini, am covorase de baie cu delfini si in forma de scoici, am colac din ala albastru transparent cu scoici si stelute de mare inautru :D am cuiere cu delfini & pestisori (yes, I have an obsession :P )

  Asa. Si si eu mi-am facut poze cu diiiiiiitamai ursuloiu’ mai mare ca mine si eram in pajamale. Doar ca nu in pat, stateam pe scaunul de la birou cu el in brate si eram aproape total ascunsa ca e maaaare, pajamalele nu se vad deloc, da’ jur ca eram in pajamale albe cu inimioare verzi :D

 5. e vai draga Brontozaur ai intrat sa te dai mare ca esti vegetarian si Eco? ca s-ar putea sa intri tot la categoria Pitzi foarte curand…:P

 6. ok ok, kids, don’t fight.
  @brontozaurel: probabil ca nu faci dus in baia de la liceu sau de la facultate, nu? si legat de ursulet… esti FATA, pe cand distinsu’ despre care vorbeam io este BAIAT.
  am facut un update… m-am pitzipongerit si io, fatha…

 7. fata, dar teracota e superba;))
  da-le un sfat proprietarilor: peretii au nevoie de o nuanta mai inchisa pt a contrasta cu soba si a-i evidentia frumusetea;;). vezi poate te faci cu niste bani de pe urma pontului;))
  in ceea ce te priveste: esti mirific in postura de pitzi?!@-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *