Restu’ e Ca(n)Ca(n)

Da, da, da știu, s-a spart site-u’ CanCan, e a 10-a oară când aud asta. Merg zilnic cu RATB-u’ sau metrou’ și văd doar 2-3 cărți care să nu fie de Dan Brown, în rest numa’ ziare de scandal. Ca excepție poate un EVZ, un Cațavencu sau un ProSport, da’ nu mai mult de 1 (nu zic că-s mari fântâni de cultură și alea, da’ na). Libertatea dă drumu’ la jeg fără număr și văd o grămadă de oameni cu o vârstă la care i-ai crede persoane respectabile sorbind cu nesaț rahatu’. Da, știu, sexu’ vinde, da’ până când? Iar 0TV a rămas în urmă, e mic copil pe lângă emisiunile alea imbecile cu soacra și cu nora sau ceva de genu’ de pe PrimaTV sau ProsTV.

Later edit: cică unii s-au luat la bătaie în sala unde repetăm cu trupa și au spart un monitor și au bușit și un cinel. Tare, nu?

Even later edit: și te mai miri de search-uri de genu’ “o baba an ***** coala”. Wha?!?!?!

3 thoughts on “Restu’ e Ca(n)Ca(n)”

  1. băi, băi, cenzurează şi tu. în rest sunt perfect de acord… chiar azi mă uitam cu dezgust la ******’ de Libertatea care dacă în 7 din 10 pagini n-are “capodopere” nu se simte bine. Yucks!

  2. Am renunţat la televizor şi la presa românească, chiar cu riscul de a rămâne de subiecte pt small talk sau de a fi dezinformat. Însă compensez prin discuţii cu prietenii care funcţionează dreot filtre pt neinteresant sau irelevant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *