Simbiotul tigan-masina

Probabil ca nu stiati ca exista, insa pe langa toate speciile de tigani care cresc pe langa casa omului, zilele trecute mi-a fost dat sa vad si pe aceasta.

Langa firma noastra se demoleaza o cladire – nimic neobisnuit. Au venit tot felu’ de utilaje sa sparga, sa stranga, sa curete, sa adune, basculante si tot tacamu’ si zilele trecute a venit si un excavator care strangea si incarca intr-o basculanta tot molozu’. Ei bine, asa cum sunt pasarile alea de stau in gura crocodililor si le curata printre dinti, asa stateau si 3 tigani pe langa excavator strangand cele 3 elemente de baza ale credintei lor: fier, caramida si lemn. Nota: au ramas 3 elemente de baza pentru ca al 4-lea – sticla – s-a epuizat in anii ’90.

Excavatoru’ se misca pe-acolo, umbla cu cuva incoace si incolo, stiti voi – chestie de multe tone, iar tiganii la 1 metru de bestia mecanica, nonsalanti, uneori si oprindu-l din a lua fier si de a-l arunca in basculanta. Mi s-a parut interesanta aceasta relatie simbiotica intre tigan si masina, una dintre singurele relatii neparazitare.

6 thoughts on “Simbiotul tigan-masina”

  1. Asemenea cuvinte rasiste nu au ce cauta aici. Rusine, domnule blogger! Nu stiu cum va puteti permite astfel de declaratii defaimatoare si jignitoare la adresa unor oameni sarmani. Daca ati avea putin bun simt si frica de Dumnezeu atunci ati face bine, domule blogger, sa stergeti acest post de pe blog. V-a parasit creativitatea? Ceva amuzant si decent cum scriati pe vremuri nu se mai poate?? In ritmul acesta o sa va pierdeti toti cititorii de etnie roma, care poate intr-o zi or sa va recunoasca pe strada si or sa va dea o mama de bataie. Apropo, toata lumea care vrea sa-l aposteze pe domnul Colaholicu sa apeleze la mine: jmekkkerie69 la yahoo punct com.

  2. Ce ai ma alecse, te’ai trezit cu fata la cearceaf? Rromii fura, nu stiai asta pana acum?

    Daca scria despre un grup de romani care luau niste fier, la pariu ca nu te suparai asa de rau.

    Doar ca, vezi tu, aia de i’a vazut colaholicu erau tigani. Care furau. Deci nu avea cum sa scrie altceva…iar cititorii de etnie roma…aia sunt baieti destepti care inteleg ca intreaga etnie este blamata datorita unora care, ai ghicit FURA !

    Si mai presus de toate rromii destepti nu au id’ul jmekkerie69

  3. de fapt tiganii in cauza sunt ” green” – in afara de ei cine se mai ocupa de reciclare in Ro? :-) E drept ca uneori “recicleaza” si sine de cale ferata si capace de canal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *