Sunt confuz

Zilele astea mi s-a-ntâmplat ceva foarte ciudat și am uitat să vă povestesc. De fapt, s-o iau de la început.

Acum o lună și ceva m-am dus la secția 22 să-mi fac buletin (da, am făcut și io în sfârșit 14 ani). Acolo dau de o sictirită care, deși în orele de program, nu voia cu nici un chip să deschidă jegu’ ăla de geam ca s-o pot întreba ceva. Până la urmă găsesc un afiș pe care scria că de fapt tre’ să-mi fac buletinu’ la secția 25. Huă, funcționari jegoși!

Ajung la secția 25 cu capsa pusă, intru și întreb unde-mi pot face buletinu’. Deodată aud o voce blândă care-mi spune că tre’ să mă duc în clădirea de vis-a-vis. Hm, ciudat. Îmi fac poză și plec. Și acum ajungem la momentu’ de acum câteva zile. Ofticat că nu găsesc pe net un program ca să-mi pot ridica buletinu’ dau telefon la secție. Țâr-țâr-țâr și, OMAIGAD, cineva răspunde!!! Nici măcar la secretariat la facultate nu răspundeau alea la telefon. M-apuc să-ntreb de toate – la cât tre’ să vin, ce tre’ să aduc, cine a câștigat meciu’ de aseară etc. și, OMAIGAD nr. 2, omu’ ăla mi-a răspuns la toate întrebările fără sictir, fără lipsă de chef. Intru și văd că nu-i nimeni la ghișeu. Hai, bre, că mă grăbesc, zdrențelor, strig eu… în gând. N-au trecut nici 10 secunde și vine tanti, deschide geamu’ și mă-ntreabă ce doresc. Îi zic că buletinu’, îl caută, mi-l dă și-mi mai și urează o zi bună. OMAIGAD nr. 3.

Bă! Ce se întâmplă cu lumea? Nu așa tre’ să se poarte funcționarii publici! Ei tre’ să fie sictiriți, scârboși, acri, nu amabili și drăguți! Sunt confuz..

8 thoughts on “Sunt confuz”

  1. Ai fost tu cu capul băgat undeva. Noi aparținem de secția 25 de ceva ani buni, știu asta de când am scos cazierul pentru carnetul de conducere.

    La secția de Evidența Populației de la S25 scrie mare pe ușă programul pentru depus acte și programul pentru ridicat buletinele noi. Totul a mers ca pe roate în cazul meu, am fost plăcut suprins. :)

  2. Aș zice prima variantă :))
    Păi eu doar ți-am zis, că dacă era opțiunea aia, aiurea că nu se ”activa” așa cum trebuie, însă când nu apare … n-am de ce să mă mai uit după ea, nu ? ( eu, ca și comentator al blogului, nu neapărat eu, Anca ) Mna, o să mă mai fâțâi pe-aici și dacă observ schimbări, te anunț :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *