Swords & Sandals

*** Și uite așa, seria de Shameless Advertising continuă ***

Sunt fan Adobe Flash de mulți ani, de când era Macromedia Flash 2004 MX. Știu un pic să programez în el, da’ cam atât pentru că la animații chiar nu mă pricep. Într-o zi am dat de portalul Newgrounds care mi-a încântat privirile și ocupat timpu’. Zile întregi am stat să văd zeci de animații și jocuri în Flash – care mai de care cu grafică mai bună – și parcă tot nu mă săturam. Încă și acum practic acest sport, mai ales că fac să treacă timpu’ repede când ești pe budă.

Acum vreo 2 ani eram angajat tester la Ubisoft și eram la un proiect care se numea GRAW2 și mi-am amintit cum râdeam de un level designer care cre’ că se afuma zilnic pentru că dădea niște comentarii la bug-uri de stăteai vreo 10-15 minute să le înțelegi (pentru cunoscători, îl cheamă Skoglund Jochum). Mai era un producer pe care-l chema Nouredine Abboud și de poza căruia am râs io și toată echipa vreo 10 minute în continuu. Eh, amintindu-mi de asta, i-am trimis un mail unui fost coleg care încă lucrează acolo cu pozele ăstora 2, și în răspunsul de la el era și o mențiune la jocul Swords & Sandals.

Ok, țineți minte că v-am spus că sunt fan Flash? În timpul proiectului ăluia era plictiseală mare la un moment dat și am început să caut joculețe Flash și am dat de Swords & Sandals, un joc făcut de australienii de la 3rdSense. Genial jocu’ și foarte amuzant, mai ales modalitățile în care mureau adversarii. Needless to say, I became addicted. Și dup-aia am aflat că au mai apărut și alte jocuri din aceeași serie. Eram în delir. Așa că m-am gândit să vă recomand și voo aceste jocuri care m-au posedat multe ore :D

  • Swords & Sandals: Gladiator – ăsta a fost primul pe care l-am jucat și care m-a amuzat teribil. Foarte distractiv și incitant, mă rog… pentru mine. I’m a sucker for Flash animations, după cum am spus.
  • Swords & Sandals II: Emperor’s Reign – l-am jucat la aproape juma’ de an după primu’ și mi-a plăcut și mai mult. Ăsta parcă avea mai multă poveste și mai multe opțiuni de personalizare ale gladiatorului.
  • Swords & Sandals: Crusader – aici am jucat doar versiunea trial pentru că pe când apăruse doar așa era disponibil. E un fel de Heroes of Might & Magic simplificat mult. Încă mai țin minte că era un erou lupo-om pe care-l chema ceva de genu’ Arglaxx. Țin minte că io și încă un coleg făceam ca idioții “ARGALAXX!!” cu o mutră de retarzi… mă rog, good times.

Următoarele sunt nou apărute și nu le-am probat… încă. Așa că voi trece la treabă. Între timp, dacă știți vreun joc flash fun lăsați-l la comentarii ca să mă pot poseda și cu el.

One thought on “Swords & Sandals”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *