Tapet nou

Na ca am revenit la tema pe care voiam s-o bag acum cateva luni de n-a vrut populatia. Timpurile s-au schimbat, asa ca am considerat oportun sa-mi fac blogu’ un culcus mai cald… pentru mine.

Am scos si pagina de Feisbuc din dreapta si banner-ele prin care generam kilograme bune de trafic norocosilor. Am zis sa revin la motivu’ pentru care mi-am facut blog – acela de a avea un coltisor in onlain in care sa ma aflu in treaba cu scrisu’. “Da, da” – o sa ziceti (sau o sa-mi raspunda ecou’) – “vremurile in care blogu’ era doar un jurnal onlain s-au dus, ar fi naiv sa mai crezi asa ceva”. E fâs… Jurnal n-o sa fie, da’ nici n-o sa ma departez prea mult de ideea asta. D-aia si numele blogului a revenit la cel de-acum 4-5 ani cand eram pe blogspot (infernala platforma, by the way).

Hm.. am folosit cam mult cuvantu’ “revenit”. Cre’ ca asta e si ideea…

P.S. Momentu’ asta, din pacate, nu este privit printr-un pahar de Cola.

6 thoughts on “Tapet nou”

  1. Așa, așa, blogărește despre schimbarea de temă, ca orice blogăr care se respectă. :))

    LE: urât, bă, m-ai scos de la blogroll, dar îl ții pe penalul ăla de Zoso. :))

  2. :D Nice comeback ! Atâta tot am intrat pe blogul tău să văd ce mai scrii, dacă mai scrii și când ai anunțat că mai rar, eram : oa, nu, de ceee ?? păi și ocheadele haioase aruncate în viitorrr ?? Dar totul e ok acum :D

    P.S. Dacă intru în spam, fmmpi&damă^%%%sii de wordpress sau de browser :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *