Tempus fugit

*** Parcă acum o zi era vineri seara ***

Nu ți se pare că parcă nu mai ai timp de nimic? Vrei să faci multe chestii, să vizitezi nu-ș’ ce țară sau oraș, ai un proiect în minte pe care vrei să-l pui în aplicare, vrei să-ncerci un experiment etc. Eu sunt unul dintre cei care vrem să facem multe multe chestii, da’ parcă timpu’ fuge de noi. Muncești 8 (!!) ore/zi (unii sunt mai zeloși și își permit chiar mai mult – omaigad!) și dup-aia doar prin oraș mai mergi sau într-un loc care să-ți asigure că în intervalul 11 PM – 3 AM vei ajunge acasă (Doamne ajută!).

Vreau să merg pe undeva prin lume, să mă plimb. Cre’ că Veneția ar fi primul loc pe care l-aș vizita. De ce? Habar n-am, ideea de oraș pe ape mă atrage. Dar asta implică bani, și în mod special TIMP. Păi unde să mai ai timp de plecat când am exagerat de multe idei de proiecte?

Proiecte, alte belele.. Multe idei, puțin timp, pe care să o pun în practică prima? Oare merită? Cât TIMP trebuie să investesc până să m-apuc de alt proiect? Da’ cu trupa cum rezolv? A da, trupa… alt lucru, pff! Când să strâng oamenii? Cât TIMP trebuie să investesc în scouting? Când o s-avem repetiții? Cine, ce o să compună?

Ca să nu mai adaug viața socială. Cre’ că pe asta trebuia s-o adaug la început. Hm.. și viața de creștin care presupune și ea un cumul (mai mare) de atenție acordat lui Dumnezeu.. și adunarea împreună a credincioșilor la biserică (nu spun că este povară, ba din contră îmi face plăcere, numa’ că și asta presupune TIMP)

Cam haotic creieru’ meu… de fapt, cam haotic sunt io de-obicei. Hm… poate și haosismu’ (ce bine sună, nu?) ăsta îmi mănâncă din TIMP. Sau poate că el e principalu’ factor. Hm…

5 thoughts on “Tempus fugit”

 1. Te simt la postul ăsta. Tipul fuge. Dar și noi fugim și mai trist e că nu știm să ne oprim, nici măcar pentru prioritățile noastre. Defapt… am impresia că habar nu avem ce sunt alea. Poate-ar trebui sa merg direct la DEX să văd ce spune despre cuvântul ăsta.

  Ca să nu te simți singur, și sperând că te ajută la ceva, și eu am ca și hobby ‘haosismu’, OMAIGAD de mult! Nu dispera… ia-le pe rând. Numa’ bine!

  Actorul

 2. iote măh, au ajuns actori la tine pe blog :))
  uite o comparaţie jmecheră pentru timp şi lucruri de înghesuit în el – nisipu’. sau solul în general. sau orice chestie care se poate comprima.

  la geotehnică ne-a arătat cât de uşor pierde în volum o probă de nisip dacă e “vibrată”. în stare “afânată” ocupă un volum V şi după nişte vibraţii aplicate, îşi reduce volumul la V-dV, asta pentru că particulele se rearanjază de aşa natură.

  viaţa mea – un nisip chiar f afânat, comprima-l-ar careva :|

 3. Aolo, ai dreptate! Ca jurnalist/ aspiring musician/ studenta la zi/ fata/ copil al Domnului/ profa part-time de engleza etc. plus un om ciudat de felu meu cu tot felu de feluri ciudate de a-mi petrece timpul (cursuri de pilotaj, japoneza si visual design de unde mai scot un ban de pus de-o parte pentru trupa). . .ahh da si trupa. niciodata nu e timp de repetitii. fiecare membru are un alt orar si abia ne intersectam. e durere mare AAAAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *