Top 6 lucruri care-mi plac

Degeaba zic io că nu fac lepșe, că “Batman Batman” că-mi tot dă lumea peste cap cu el și parcă mi-e rușine să refuz (ca persoană amabilă ce mă aflu). Plus că este încă o oportunitate de a mai scrie pe blogu’ ăsta singur, trist și părăsit.

Subiectu’ de azi vine de la pătlăgeaua cu căciulă (ce cacofonie, Pruteanule) a.k.a. Tomata cu scufiță și se intitulează “20 de lucruri pe care le iubesc” sau “10 lucruri care-mi plac”, nu știu încă singur, hehe. Oricum, deși am mai băgat o dată despre asta, o să încerc să găsesc unele noi.

1. Coca-Cola. Știu că am mai zis că găsesc unele noi, da’ totuși.

2. Chitarele Les Paul. Că-s Epiphone, că-s Gibson, că-s Vintage sau Ibanez, nu prea am auzit una să sune nasol (mă rog, dacă este dezacordată este altă poveste). Că au părți bune și părți rele este normal, însă toate sună foarte bine. Les Paul FTW!

3. Tot la capitolu’ muzică îmi plac – a se citi “venerez” – amp-urile și head-urile Marshall și Mesa Boogie de 12+ țoli în difuzor (tranzistori, hibride sau lămpi, nu contează). Coafura nu rezistă! Garantat!

4. Îmi plac joculețele Flash. MULT! Sunt abonat la Newgrounds, Armored Games, Kongregate și alte site-uri de fleșăraie.

5. Revenind la capitolu’ muzică, sunt o combinație ciudată. Îmi plac piesele liniștite, da’ și cele zbuciumate cu urlături și alte cele. Cre’ că îmi plac melodiile din care transpare pasiunea. Zic și io..

6. Îmi plac chestiile noi sau să pornesc proiecte noi (nu neapărat să le și termin). Poate asta explică și faptu’ de ce am încă vreo 4 domenii cumpărate care încă așteaptă să le ofer ceva dragoste :).

Și, cam atât. Pa!

5 thoughts on “Top 6 lucruri care-mi plac”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *