Tudei iz blog dei! Iei!

*** Ca să sărbătorim cum tre’ și dupe reguli, iată și post-ul aferent ***

Încă un post în Shameless Advertising. Inițiativa aparține ăstora – http://www.blogday.org/ – și presupune să recomanzi 5 blog-uri, pe care le frecventezi în afara celor din blogroll. Și uite așa încep:

  1. Artistu05 – un tip simpatic care scrie amuzant, ironic, cinic și sarcastic. Este de profesie HR-ist din câte am înțeles. Merită citit.
  2. Gura la ureche – am dat din întâmplare peste el. Cre’ că pe FTW l-am citit prima oară. Îmi place cum prezintă lucrurile și evenimentele, și deși este în blogroll-u’ meu – având în vedere că e de puțin timp – îl bag și aici.
  3. WorldIT – blogul unor adolescenți care pune accentu’ pe IT. Am găsit lucruri interesante și folositoare acolo așa că-l recomand.
  4. raluxa – descoperită recent, cam acum vreo lună – două. Deși nu prea activez prea mult în discuțiile de pe blogu’ ei, îl citesc aproape zilnic cu plăcere mâncând cereale Chocapic. Cechitaut.
  5. ultimu’, dar nu cel de pe urmă (sau poate că cel de pe urmă) – Spi-Oana – fata asta are un debit al cuvintelor imens, așa că sigur n-o să te plictisești citind.

Cam astea au fost recomandările mele. Să ne vedem și la anu’ sănătoși și blogărind! Hepi blogdei! Și acum un pic de gibberish: higz9ywrxk

12 thoughts on “Tudei iz blog dei! Iei!”

  1. hey straine, ms de urare, nu am fost cu timp si cu tzeava de net, dar, revin cu noi tampenii, multumesc pentru recomandarea de rigoare, dupa ce imi recuperez orele de somn, o sa revin cu taste noi :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *