Turkish delight

Vedeți ce frumos este afară? Soare, temperaturi acceptabile, uscat… și mulți căcați!

Am observat că atunci când e zăpadă toată lumea își lasă potăile să se deșarte pe unde apucă – deh, e zăpadă. Sau poate potăile maidaneze au o predispoziție la a-și așeza scaunu’ pe zăpadă. Ei bine, și ce se întâmplă când zăpada se topește? Ies la iveală rahații. Și ce se mai întâmplă când se topește zăpada? Se fac băltoace. Rezultatul? Băltoace cu rahat! Câta mai pleștile întinse radial, frumos și dacă se poate pe toată lățimea trotuarului.

Și este o stradă în București care abundă în asemenea oaze de excremente când e uscat, darămite când este sezonu’ deșărtatului în zăpadă. Strada se numește Sfântu’ Ștefan. Feriți-vă de ea mai rău ca de necuratu‘, mai ales acum când e frig noaptea și mai cald ziua. Se topește zăpada, se face gheață și cazi în poponeață fix pe domnu’ rahat. Să-i văd pe inhabitanții caselor ălora cum își vor curăța la primăvară rahații. Sau poate o să-i ia și o să-i spele, după care o să-i pună la loc.

16 thoughts on “Turkish delight”

  1. Cainii aparent au predispozitia de a se usura in zapada, wherever that may be :)). Oricum…spre norocul si bucuria tuturor…e biodegradabil deci nu trebuie sa se oboseasca nimeni sa curete ceva…nu ca s-ar fi obosit careva in orice caz =)).

  2. “îngrăşământ natural” se numeşte. Haven’t you heard about it? ;)) alţii ar fi foarte recunoscători pt aşa ceva…

  3. pt cei care nu cred , colaholicu’ spune adevaru’….fac drumul asta plin de c****i de vreo 3-4 ori pe saptamana cel putin…totusi..ar exista o strada care este mai populata de asemenea ”specimene” , se numeste Gherghitei care se afla in cartierul Colentina si pe care o parcurg in fiecare zi….

    P.S: BTW ….la faza cu cazutu’ , ai patit-o ?? duminica seara cand ma duceam acasa,am cazut intr-un sant plin cu apa de pe Sfantu’ Stefan :D

  4. “Potaia” mea e foatre bine educata (stii tu, face in parcul lui special amenajat).In schimb “potaia” mea e mai inalta decat tine in 2 picioare. Ce zici, vrei un one on one cu “potaia” si sa iti zici pasul ? Poate le zici k9 dupa. wink…

  5. @taktu: de cal nu prea mai primim , oaie doar cand e iarba verde pe campurile de langa strada….in schimb de caine primim din abundenta indiferent de anotimp :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *