Ultimele zile

Zilele astea fac parte din ultimele zile; ultima zi de facultate (cel puțin pe anu’ ăsta), ultima zi de Ubi și, după unii, ultimele zile ale omenirii. Ultima mi se pare penibilă, da’ se pune și ea.

Am fost acum câteva zile la facultate să-mi ridic foaia matricolă în schimbul unei sume modice – 50E. Mă plimb după semnături și chitanțe și ajung într-un final și în biroul stimabilei doamne decan. Se uită duduia pe cerere și vede că vreau să plec pentru masterat la altă facultate. Începe cu “Vai, vă jucați cu viitorul vostru. E acreditată facultatea asta? (era vorba de o facultate care ținea de Universitatea București)”. Prostu’ de mine, în loc să rămân să plătesc la Româno-Americană, mă duceam să iau o diplomă calumea… Pe hol m-am întâlnit cu un alt coleg care pățise la fel (el dădea la ASE). Nesăbuitu’ de el vroia să facă Managementul Proiectelor, lucru total lipsit de actualitate și necăutat de nimeni (e sarcasm, geniule). By the way, ați observat că noi în lb. română folosim dublă negație? Weird..

Anyway… Azi a fost ultima zi la Ubi. HR-u’ ca de obicei dedicat cauzei. Dacă nu le aminteam că tre’ să plec mai repede, probabil că acu’ scriam postu’ tot de la muncă… Și totuși nu am plecat așa de repede pe cât plănuiam pentru că mi-a luat în jur de 1 oră să dau mâna cu fiecare prieten. Mda.

A da, azi e și ultima zi cu lentilă la fiecare ochi, cel puțin până pe ~20. De ce? Pentru că cea de la ochiu’ drept mi s-a deplasat undeva în spatele ochiului. Neplăcut. Am vărsat multe lacrimi până am reușit s-o scot. Și dup’-aia era uscată. Am mai udat-o io ceva, da’ nu vroia nici ochiu’ și nici ea să se fixeze așa că mi-am băgat picioarele. O să fiu ca un Igor, asta e…

În concluzie, a apărut o trupă nouă de alternativ. Sună bine băeții și au un demo, so check out their site.

5 thoughts on “Ultimele zile”

  1. Imi cer scuze dinainte de sacrilegiul pe care il fac in acest moment (sa las comment pe blog), dar trebuie si este necesar. Iosif, dragule, sa stii ca plecarea ta de la ubisoft nu va fi data uitarii atat de repede (1-2h) deoarece cand o sa citesti tu maine acest post, un grup modest de vreo 100 de persoane de la firma (printre care si Istrate) va primi un mail in care va fi facuta cunoscuta adreasa acestui “caietel electronic de porcarii”……Al tau…

  2. si dupa cu se zice si mai sus, in commentul ala mult prea stufos de prima pagina de ziar…..ai fost dat de gol; uitarii :)

    Sa….traiesti :/

  3. vei fi spamat robotten;dar sa nu iti para rau pt ca orice publicitate e buna,chiar si cea negativa (bwuahahahahahahahahahahahahaha)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *