(Unele) tipe din online

Eram zilele trecute pe Dailybooth și puneam poza cu Yoda și am văzut că primisem 3 comentarii la ea. Meh, nu era grozavă oricum. E, și printre comentatori era o tipă care era user proaspăt. M-am uitat la profilu’ ei și deja avea 30 followeri și 30+ comentarii la prima ei poză, în timp ce io aveam probabil tot atâtea la toate pozele. Știu, știu, sunt urât și neinteresant :”(.

Nu vreau să par misogin, da’ nu poți să nu observi că tipele din onlain câștigă mai repede atenție decât un tip. Deci, dacă ești o tipă, arăți cât de cât OK și ai o super idee, sunt mari șanse să reușești s-o implementezi.

Știu că scriu nașpa și că de multe ori sunt anost, da’ am intrat pe unele bloguri de tipe și te doare mintea de ce vezi acolo. Sunt și unele care scriu mișto și amuzant (vezi Raluxa și Țiți din sidebar). Iar când te uiți la poziția lor in Ze, pfuai, are cel mult 3 cifre! Cum, mă?! Io mă gândesc la 3 explicații:

  • e o tipă care arată bine sau aproape bine (și cum în onlain predomină masculii…)
  • altor tipe le place să citească bălării d-alea sentimentaliste de “sulfet frânt în căușul palmelor vieții
  • link exchange la greu

Da, sunt invidios pe astea că sunt atâtea bloguri bune (în afară de al meu bineînțeles) care zac necunoscute în timp ce la astea curg gârlă vizitatorii/link-urile.

9 thoughts on “(Unele) tipe din online”

  1. Cum ar veni mi-ai facut un compliment, am intele :D. Eu ti-am citit blogul luindu-ma numai dupa titlu (naming inspirat as putea spune) dar imi dau seama ca efectele ar fi fost devastatoare daca ti-ai fi pus si niste poze la bustul gol fix pe prima pagina :)).

    Nu am nimic cu prima si ultima explicatie data de tine, insa a doua ma scoate din sarite. Personal m-am saturat de bloguri de “sulfet frint in causul palmelor vietii“, dar cine suntem noi sa le criticam pe domnitele acestea atit timp cit insasi defintia blogului iti da voie sa bagi pe pagina tot ce-ti trece prin cap?

    P.S: Comparativ cu bloggerii sa stii ca urmaresc foarte putine bloggerite, deci cred ca e si o chestiune legata de sexul cititorului (mie mi se pare ca baietii au mai mult succes in online decit fetele :p).

  2. Mi s-a recomandat sa merg pe principiul “nu-ti place, nu citi”. Asta dupa ce la rindul meu m-am plins de continutul unui blog. Si la urma urmei, ce merge si ce nu merge sa scrii depinde de capul fiecaruia deci… noi sa fin sanatosi (mie-mi miroase a subiectivitate si-n nici un caz nu poti dezbate subiectul in citeva comentarii :p).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *