Vreme trece, vreme vine

Mă uitam az’noapte și dimineață pe Feisbuc și vedeam că tot băga lume poze din diferite tabere de prin 2005 și 2006 în care am fost și io. Pe lângă faptu’ că eram mai tânăr (de fapt arătam ca un puști de 14 ani), aveam și o față mai amuzantă; și mă strâmbam mult mai mult ca acum (și acum incă mă strâmb des, darămite atunci…).

Ei, și mă gândeam câte lucruri s-au schimbat de-atunci. Eram neangajat, acum sunt și am schimbat deja un loc de muncă. Atunci nu prea cântam așa mult, eram mai nebăgat în seamă (din punct de vedere instrumental și comparat la nivelul actual), acum sunt omu’ briceag când e vorba de cântat la ceva; orice, you name it. S-o lom și pe celălalt plan, atunci eram de capu’ meu, iar acum s-a-ndurat Dumniezo și a pus-o pe Teo lângă mine să-mi mai dea vro scatoalcă după cap din când în când. Gândesc altfel decât o făceam atunci, muuult mai diferit. Da… m-am maturizat, un pic, da’ ceva ceva este.

Bun, avem before:

și after:

Un rezultat OK. Anyway, încă nu mi-am pierdut îndemânarea la tâmpenii așa că vă invit să vizionați o poveste (12MB .zip file) care mă are pe mine ca protagonist. Dacă nu mere linku’, să urlați ca să stiu și io.

5 thoughts on “Vreme trece, vreme vine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *