World of Progcraft

Într-o dimineață mă trezesc din somnu’ meu adânc – pf, ora 7… slavă Domnului pentru telefoane cu snoozing. Într-un final mă dau jos din pat, îmi fac igiena, îmi iau gear-u’ pe mine și mă car la lucru.

Ajung la birou, pac îmi dă șefu’ un quest. Opa! Poate fac și io level sau măcar ceva gold. Dar mare-mi fu surpiza când aflai că pentru zona unde aveam quest-u’ nu aveam hartă și, mai rău, quest-u’ era cu un level mai mare decât mine. BĂ! Dăi și caută Marele Gândac, mai omoară gângănii pe drum, dar din păcate n-aveam [The Gloves of Skillful Coding +3] așa că am stat ceva până să găsesc boss-u’.

La un moment dat, un mare gândac iese în fața mea (de vreo 4000 linii). “Ăsta clar e boss-u’ “, îmi zic și mă pregătesc de confruntare. Norocu’ meu că aveam [The Sword of the Typewriter +1] care îmi dădea +1 Coding Speed și încep să-i ard lovituri. După câteva ore de bătaie văd că d-abia îi luasem 10% din viață așa că l-am chemat pe unu’ de level mai mare din guild să m-ajute. Și începem amândoi să-i cărăm lovituri boss-ului până îl lăsăm cu vreo 40% la viață când vaca de gândac dă Silence așa că nu mai puteam să scriem cod. Ce prostie, așa că ne-am pus pe așteptat ca să treacă efectu’ vrăjii. Între timp, colegu’ de level mai mare pleacă, da’ îmi lasă niște poțiuni de viață și de mana așa că dau vreo 2 pe gât și m-apuc iar de dat în Marele Gândac. Într-un final, moare și să vezi jubilare pe mine. Deja mă gândeam ce item o să primesc, XP, gold – foarte tare.

Mă întorc la quest giver (șefu’) încântat să-i spun că am terminat quest-u’. Ce conta că tot echipamentu’ de pe mine era praf, măcar bătusem boss-u’. Și dau să vorbesc cu șefu’, îmi dă ceva XP (nici măcar de un level), când văd că mai vine un quest! În același loc unde-l avusesem și pe celălalt! Pff, urăsc quest chain-urile!

Traducere: am primit un bug pe o componentă la care n-am mai lucrat până acum. Mi-a luat ceva timp să văd unde era bugu’, între timp m-a ajutat și un coleg, da’ n-am găsit sursa problemei. Abia ieri i-am dat de cap și astăzi am rezolvat problema, ÎNSĂ se pare că mai este o anomalie în anumite cazuri, deci tre’ să văd acum care-i particularitatea cazului ăsta și să o elimin.

6 thoughts on “World of Progcraft”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *