XeroX

Aveam un coleg în generală care tot mă copia, iar lucru’ ăsta mă enerva rău. De exemplu, aveam o “firmă” de benzi desenate (pe vremea aia nu aveam mobil pe care să mă joc în oră așa că făceam benzi desenate) numită Atlantis. E, colegu’ ăsta imediat și-a făcut și el o firmă numită Coralis. Mh..

Sau la un moment dat am scris o nuvelă cu niște hoți de mașini (chestii puerile – 11-12 ani câți aveam) care se numea “Hoții” (Captain Obvious strikes again). Ce-a făcut colegu’? Pac, și el o poveste de genu’ ăsta cu ceva nume schimbate și întâmplări aparent diferite, da’ cam cu același subiect. La fel și când am făcut niște benzi desenate cu un villain care era robot și care dădea cu atomica peste nu ș’ ce oraș. Mă uit în stânga – colegu’ zbaf! – aceeași poveste (robot care dă cu atomica peste oraș), uneori și aceleași cadre. Frate, ce mă enerva!

Și se pare că umbrele întunecate ale trecutului revin, iar de data asta nu-i vorba despre colegu’ meu.. Acum subiectu’ este blogu’ meu. Nu sunt mare blogger, de fapt, a mă numi blogger este ceva ce parcă-mi vine greu s-o fac, da’ mă enervează când lumea ia articolele mele, le schimbă titlu’, personajele și dă dup-aia “Publish”. Foarte enervant. Nu pentru că mi-a copiat articolu’, ci pentru că este publicat într-un format (mai) nașpa și nenatural. Grr, Hulk smash!

14 thoughts on “XeroX”

  1. Ai fi bucuros vecine? Eu la facultate pt plagiat nu mai trec cu anii un examen. Ma tine minte nenea profesorul una-doua. Ai noroc ca a trecut evul mediu :)) Desi presimt un comeback.

  2. Mai rău e când persoana ia un articol de pe blogul tău şi începe să ironizeze acel post pe blogul lui, păstrând acelaşi titlu.
    Te înţeleg. E enervant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *